Hvordan lære og lære bort?

Læring med Karl Phillip Lund

Vi lærer i skolesammenheng og på fritiden. Personlig har jeg assosiert læring med kjedelig obligatorisk skole frem til 2. året av en bachelorgrad, det kan tenkes at flere føler det samme. Jeg har intervjuet, diskutert og lært av Karl Phillip Lund.

Til informasjon er det noe hakk midt videofilen, vil utbedres fortløpende. Lydfilen er fin, oppfordrer dere til å høre!

Jeg, Henrik Skjelby er halvveis i en bachelorgrad i Økonomi, teknologi og innovasjon. Jeg studerer digital markedsføring og jobber med blant annet nettsideprosjekter som lages for kunder. Utover dette har jeg en deltidsstilling i Sharefox AS som produserer saas programvare der kundene kan opprette en nettside og leie ut utstyret sitt gjennom systemet på nettsiden.

“Karl Philip, bedre kjent som KP, har en master i business administration (MBA) fra Seattle Pacific Universitety og Pacific Lutheran University. Han har over 15 års erfaring med digital markedsføring og e-handel. Han har vært med å skape suksesshistorier for selskaper som Amazon, Norwegian, Hurtigruten, Enklere Liv og Blivakker.

KP er nå partner i INEVO og fortsetter å skape suksesshistorier samtidig som han utvikler digitale talenter. Hans lidenskap og kunnskap innenfor digital markedsføring gjør han til en uvurderlig ressurs for kundene og kollegaene sine.” – https://inevo.no/ansatte/kp/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.