Karriere og meg

Karriere

Jeg er en 27 år gammel mann som studerer økonomi, teknologi og innovasjon på Høyskolen Kristiania. Valgfaget / fordypningen jeg har valgt omhandler digital markedsføring og er et interessefelt. Nå jobber jeg deltid som forretningsutvikler og prosjektleder for Kjerringøy Rorbusenter

Jeg er en veldig engasjert person og søker nye utfordringer. I en fremtidig arbeidssituasjon ser jeg for meg at jeg er en del av et fremoverlent team som jobber med å bygge hverandre opp, utvikle bedriften vi jobber i, lytter og er positive.

Som ungdom har jeg jobbet for naboer, småjobber i klesbutikker, på expert og en bensinstasjon. Fagbrev i salg fulgte videregående, her ble jeg avdelingsleder i en matbutikk. Etter fagbrevet tjenestegjorde jeg i Forsvaret på Haakonsvern i Bergen. Etter forsvaret fullførte jeg studiekompetansen og jobbet litt forskjellige steder, blant annet som Barsjef i ca ett år. i 2020 startet jeg på Økonomi, teknologi og Innovasjon på Høyskolen Kristiania og trives med det. Ved siden av studier har jeg jobbet for Sharefox på sitt 5. år i drift. Her jobbet jeg tett med utviklere, kunder og ledere. Sharefox leverer utleiesoftware til bedriftsmarkedet. 

Meg

Utenom jobb og karriere er jeg en allsidig og omtalt som sprek, initiativtakende og utadvent type. På fritiden driver jeg for tiden med klatring, alpint og langrenn. Ellers er jeg en veldig imøtekommende person som gjerne inviterer gjerne på kaffe for å høre hva du driver med.

Kurs og Sertifiseringer

The Fundamentals of Digital Marketing

Kurset tar for seg hvordan mennesker enkelt finner forretninger på nett, hva som er viktig når man skal markedsføre bedriften sin lokalt på nett, hvordan man når målgruppen via sosiale medier, spore og måle trafikk på nettsiden, selge produkter og tjenester via en nettside og sette forretningsmål.